Off Canvas

 

Blog

Notícies, consells, articles...

Aquests dies toca estar a casa però no per això hem de deixar de cuidar-nos. I cuidar-nos també vol dir seguir aprenent i millorant les nostres habilitats. Per això us presentem aquesta nova promoció en Glifing.

Coneixes el Glifing? És un mètode d'entrenament de la lectura en què els nens i nenes aprenen a llegir millor mitjançant el joc, amb les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) com a eina. En aquesta promoció t'oferim l'alta gratuïta al tractament de Glifing!

L'objectiu del programa d'entrenament és millorar l'habilitat lectora dels nens amb dificultats per llegir de forma correcta i fluida, per augmentar el seu rendiment i permetre'ls aprofitar tota la seva capacitat intel·lectual.

A més, el mètode té especialment en compte la dimensió emocional del problema. Per això, hem creat uns personatges, el Glif i la Bet, que acompanyen els nens durant tot el procés. Donen ànims, empatitzen, són els elements reguladors del comportament i proporcionen feedback al llarg de les sessions.

Les nostres professionals en psicologia infantil i logopèdia ofereixen tres tipus de tractaments: reeducació lectoescriptura, glifing o reeducació lectoescriptura + glifing. Tot online mentre duri el confinament.

Més informació a través de whatsapp, trucada o email:
657 37 30 26
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som?

C/ Sarrià de Ter, 12
08786 Capellades
(Barcelona)

Contacta amb nosaltres

93 801 37 22
657 37 30 26
centremediccapellades@gmail.com
 

Segueix-nos!