Off Canvas

 

Cursos i tallers

Aprèn amb nosaltres!

L'embaràs suposa l'inici d'una nova etapa en la vida dels pares i mares. En aquests tallers aprendreu a conèixer els canvis que fa el cos durant l'embaràs, consells sobre el part i la cura del nadó i com recuperar el cos en el post-part.

Curs pre-part

Aquest curs serveix per aprofundir en l’anatomia del nostre cos, saber com funciona i què canvia en l’embaràs i en el part.

Treballarem amb la fisioterapeuta fent exercicis d’estiraments sobretot, per elastificar, tonificar, preparar i cuidar el cos per arribar bé al part i al post-part. La llevadora donarà consells de cara al part i a les atencions del nadó, i l’assessora de lactància parlarà dels tipus i les dificultats de l’alletament. Fem un treball conjunt fisioterapeuta-llevadora-assessora de lactància per tal de respondre tots els dubtes que vagin sortint.

Curs post-part

Després de l’embaràs i el part comença una nova etapa en la vida dels pares i les mares. Sobretot els primers mesos, la mare necessita recuperar la forma física, aprendre a cuidar i a adaptar-se al nadó, i també a compartir experiències amb altres mares.  Es crea un vincle afectiu molt important entre els pares i el nadó que reforçarem amb aquestes sessions.

El curs és impartit per una fisioterapeuta, una psicòloga infantil, una assessora de lactància, i la llevadora vindrà si hi han dubtes en el peripart. Es fan classes d’exercicis per recuperar el sòl pelvià i la faixa abdómino-lumbar, també per estirar i enfortir l’esquena, que ha patit molt en l’embaràs i segueix patint en el post-part. Són sessions d’aproximadament una hora i mitja, i es pot venir amb el nadó i la parella.

On som?

C/ Sarrià de Ter, 12
08786 Capellades
(Barcelona)

Contacta amb nosaltres

93 801 37 22
657 37 30 26
centremediccapellades@gmail.com
 

Segueix-nos!