Off Canvas

 

Centre Mèdic Capellades

Estètica

Estètica

Al Centre Mèdic Capellades t'oferim tot tipus de tractaments facials (higiene, antienvelliment, antiacnè, reafirmants amb Indiba…) i corporals (anticel.lulítics, drenants, algues, reafirmants, amb Indiba, …).

Així com depilacions, maquillatges, drenatges limfàtics manuals, pressoteràpia, exfoliants amb hidratació,manicures, pedicures i una gran varietat de massatges relaxants.

Tot amb uns productes de molta qualitat i efectius, perquè et sentis cuidada.

Corporals i facials relaxants

Reserva
Massatge d'olis essencials

60 minuts

Durant una sessió de massatge aromàtic, les sensacions cutànies i olfactives envien missatges de benestar i descans al cervell. El massatge d'aromateràpia també té una influència psicosensorial, ja que les olors actuen sobre el nostre estat emocional. Dues opcions:

  • Més energia: ENERGIZING
  • Més relaxació muscular i anímica: RELAXING 
Massatge iogui

75 minuts

Massatge relaxant de cos sencer, incloent la zona craniofacial, amb olis de plantes. Millora la circulació i la hidratació de la pell. Aquest massatge està indicat per equilibrar les energies i alleujar la fatiga.

Massatge craneofacial

15 minuts

Suaus manipulacions sobre el cuir cabellut i cara, per eliminar les tensions acumulades i afavorir el reg sanguini.

Tractaments reductors corporals

Reserva
Drenatge limfàtic

60 minuts

Tècnica de massatge manual que estimula el sistema limfàtic i sanguini, eliminant les toxines i substàncies nocives. Ideal com a tractament per aprimar, per a persones que pateixen de retenció de líquids i de cames cansades.

Desintoxicant d'algues

60 minuts

L’alga espirulina té un efecte desintoxicant, hidratant i antiinflamatori i, a més, aporta a la pell vitamines, minerals i oligoelements que afavoreixen l’eliminació d'edemes i celul·litis, millorant la fermesa i elasticitat dels teixits.

Cavitació

100 minuts

La cavitació és una tècnica no quirúrgica per eliminar el greix localitzat mitjançant els ultrasons de baixa freqüència. S’aplica on es concentra l’excés de greix per dissoldre les cèl·lules adiposes des de l’interior. Aquest greix s’elimina a través del sistema limfàtic, és per això que després de realitzar la cavitació es fa la pressoteràpia, per facilitar l’eliminació i evitar el reabsorviment del greix.

Pressoteràpia

30 minuts

Indicada per millorar el sistema limfàtic i la circulació sanguínia. Elimina líquids, moldeja el contorn i ajuda a reduir el greix.

Dermosònic

55 minuts

Indicat específicament per combatre la cel·lulitis enquistada. La remou i s'elimina via orina.

Date

15 Gener 2020

Categories

Estètica

On som?

C/ Sarrià de Ter, 12
08786 Capellades
(Barcelona)

Contacta amb nosaltres

93 801 37 22
657 37 30 26
centremediccapellades@gmail.com
 

Segueix-nos!