Off Canvas

 

Centre Mèdic Capellades

Epte

Epte

L'Electròlisis Percutània Terapèutica EPTE® es la tècnica revolucionària pel tractament de tendinopaties. Utiliyza microcorrents perquè l'aplicació sigui pràcticament indolora pel pacient.

EPTE® és una tècnica efectiva i ràpida en l'aplicació, i disminueix els temps de recuperació del pacient. És el primer equip d'electròlisis percutània terapèutica amb certificat CE santiari que avala els seus beneficis per la salut.

L'Electròlisis Percutània Terapèutica EPTE® consisteix en l'aplicació de microcorrents a través d'una agulla d'acupuntura. D'aquesta manera, el fisioterapeuta accedeix al teixit tou afectat i indueix a l'autorrecuperació. L'electròlisis percutàniea terapèutica provoca una reacció física en el tendó. Gràcies al seu modulador d'intensitat (μA/cm2) es genera una inflamació controlada, necessària per la recuperació. Les corrents de baixa intensitat  produeixen un lleu pessigolleig en el pacient. En 48 hores, es recupera la mobilitat i el dolor de la lesió ha disminuït. L'EPTE® està indicada per a tot tipus de pacients, des d'esportistes d'èlit fins a treballadors o qualsevol persona.

Moltes vegades ens ajudem de l'ecògraf per guiar la punció, i veure els efectes que causa la microcorrent al tendó.

L'EPTE té una alta taxa d'èxit en fisioteràpia invasiva i molts pacients ja han recuperat la seva vida sense dolor. Funciona activant la primera fase de qualsevol procés regeneratiu paralitzat en una tendinopatia. Mitjançant aquest procés es destrueix el teixit degenerat i es provoca una fase de resposta inflamatòria, necessària per tot procés de regeneració. El millor que té és que és el propi organisme el que inicia la seva recuperació, induïda per l'efecte de la EPTE.

Date

03 Març 2020

Categories

Fisioteràpia

On som?

C/ Sarrià de Ter, 12
08786 Capellades
(Barcelona)

Contacta amb nosaltres

93 801 37 22
657 37 30 26
centremediccapellades@gmail.com
 

Segueix-nos!