Off Canvas

 

Centre Mèdic Capellades

Proves complementàries

Proves complementàries

Ecografia

El Centre Mèdic Capellades compta amb un ecògraf per fer ecografies músculo-esquelètiques.

Aquest tipus d'ecografia ens permet explorar diverses estructures de l'aparell músculo-esquelètic, com músculs, tendons, lligaments, burses, cartílags i superfícies d'ossos fonamentalment. Les imatges s'obtenen a temps real, així que podem observar zones del nostre organisme en moviment, com per exemple la contracció d'un múscul, el lliscament d'un tendó, comprovar si existeix ruptura en un lligament, o què succeeix al moure d'una forma determinada una articulació.

És una eina més per les fisioterapeutes i podòlogues per guiar els tractaments!

Electrocardiograma

L'Electrocardiograma és la representació gràfica de l'activitat elèctrica del cor. Té una funció rellevant en el cribatge i el diagnòstic de patologies càrdio-vasculars, alteracions metabòliques i la predisposició a una mort sobtada cardíaca. També és útil per saber la duració del cicle cardíac.

És una bona prova complementària pel cardiòleg, per la medicina familiar o en les revisions mèdiques.

Desfibril·lador semi-automàtic

El Centre Mèdic Capellades disposa d'un DESA (desfibril·lador extern semi-automàtic). Aquest és un aparell portàtil que diagnostica i tracta la parada càrdio-respiratòria quan és deguda a la fibril·lació ventricular (quan el cor té activitat elèctrica però sense efectivitat macènica) o a una taquicàrdia ventricular sense pols (on hi ha activitat elèctrica però el bombeig sanguini és ineficaç), restablint un ritme cardíac efectiu elèctrica i mecànicament.

El DESA es molt eficaç per la major part de les aturades cardíaques, que en gran part són degudes a que

Date

15 Gener 2020

Categories

Proves i anàlisis

On som?

C/ Sarrià de Ter, 12
08786 Capellades
(Barcelona)

Contacta amb nosaltres

93 801 37 22
657 37 30 26
centremediccapellades@gmail.com
 

Segueix-nos!