Off Canvas

 

Qui som?

El centre

El nostre centre, obert des del 2005, es troba en constant evolució per tal de donar un bon servei i acollida a les necessitats de cada persona. Vetllem per la salut integral de tots els nostres pacients donant un servei de qualitat, personalitzat, experimentat i eficient. Posem a la vostra disposició molt bons professionals que treballen en equip per restablir la salut, trobar l'origen de la simptomatologia i tractar-la. Estem en contínua formació per ampliar tractaments i estar al dia de totes les novetats.

Missió, visió i valors

Som un gran equip multidisciplinar de professionals de la salut i la bellesa, la finalitat del qual és promoure i vetllar pel benestar integral dels i les pacients.

El Centre Mèdic Capellades té la voluntat de ser un centre privat de referència a la zona en la promoció de la salut i la bellesa, sent pioners en tècniques i tractaments innovadors en els diferents àmbits en els que treballem.

La prioritat del Centre Mèdic Capellades són les persones, tant pacients/clients com professionals. Som persones al servei de persones. Els valors que marquen les nostres actuacions són:

  • Confiança: treballem en el més estricte sentit de l'ètica professional. Assumim la confidencialitat en la relació amb els nostres pacients, professionals i col·laboradors com un dels nostres valors professionals més essencials. Basem les nostres actuacions en la honestedat i la transparència.
  • Professionalitat i compromís amb la qualitat: oferint els millors serveis, implicant-nos en la salut i millora de la qualitat de vida dels i les nostres pacients. Amb un gran equip multidisciplinar i col·laboratiu, ja que entenem que un bon treball és la suma d'esforços personals, organitzats i realitzats de manera conscient i voluntària.
  • Proximitat, disponibilitat i cooperació: És important pel nostre centre mantenir i enfortir les nostres relacions exteriors, fent-nos un lloc en l’entramat social i empresarial del nostre entorn proper. Així mateix aportem comoditat als nostres pacients a través de la nostra proximitat, disponibilitat i accessibilitat.

El nostre equip

On som?

C/ Sarrià de Ter, 12
08786 Capellades
(Barcelona)

Contacta amb nosaltres

93 801 37 22
657 37 30 26
centremediccapellades@gmail.com
 

Segueix-nos!