Off Canvas

 

Tractaments amb Indiba

Descobreix tot el que t'ofereix l'Indiba!

Els tractaments INDIBA Activ s'integren amb el tractament manual de fisioteràpia i estètica (en el cas de Indiba Deep Beauty), per proporcionar els millors resultats pels pacients. Aquesta tecnologia la utilitzem per complementar un tractament manual, accelerant el procés de reparació del teixit malmès tant en fases agudes; inflamatòries, com en fases cròniques. L'ús d'INDIBA pot ajudar a millorar el rendiment i el dolor. Els resultats poden ser visibles des de les primeres sessions, com més aguda sigui la lesió.

Rehabilitació de lesions

Activa el metabolisme cel·lular, restablint el seu equilibri, disminuint el dolor i la inflamació de la zona.

Fisioteràpia esportiva

Tractaments amb teràpia manual de fisioteràpia conjuntament amb Indiba Activ, per preparar la musculatura o per recuperar-la.

Rehabilitacions post-quirúrgiques

Recupera la funcionalitat de la zona, afavorint la vascularització i la cicatrització. Apte per material d'osteosíntesi.

Tractament de cicatrius

Indiba Activ restaura ràpidament els teixits malmesos aportant oxigen i nutrients, generant col·lagen i optimitzant la reparació.

Tractaments del sòl pelvià

Indiba Activ augmenta la vascularització, millora l'elasticitat dels teixits i genera col·lagen millorant el trofisme, reduint el dolor i la incontinència, afavorint la ràpida recuperació dels desgarraments musculars o les episiotomies del part.

Fisioteràpia de patologies degeneratives

L'aplicació d’Indiba en persones amb patologies degeneratives, fa que millorin el trofisme muscular i recuperin el moviment.

Tractaments estètics facials i corporals

L'Indiba en fisioestètica i l'Indiba Deep Beauty afavoreixen la regeneració dels teixits. Serveix per reafirmar, reduir la cel·lulitis, afavorir la cicatrització...

On som?

C/ Sarrià de Ter, 12
08786 Capellades
(Barcelona)

Contacta amb nosaltres

93 801 37 22
657 37 30 26
centremediccapellades@gmail.com
 

Segueix-nos!