Off Canvas

 

Centre Mèdic Capellades

Teràpies alternatives

Teràpies alternatives

Messoteràpia bioreguladora

La messoteràpia consisteix en punxades subcutànies a la zona local a tractar i a punts gatell i d'acupuntura. Es punxen medicaments homeopàtics bioreguladors buscant la reacció del cos i que ell mateix es reguli.

En fisioteràpia està indicat en patologies que cursin dolor i inflamació, des de processos artròsics, a discopaties, lumbociatàlgies, tendinitis, trencaments fibril·lars…però sobretot en patologies derivades de lesions esportives.

Amb aquests medicaments homeopàtics bioreguladors s'actua contra les causes de les patologies activant els mecanismes de defensa de l'organisme per restablir l'equilibri biològic perdut. És un molt bon complement a les sessions de fisioteràpia i osteopatia.

En estètica i dietètica ens serveix per dissodre la grassa localitzada i/o la cel·lulitis enquistada, fent servir també medicaments homeopàtics bioreguladors. És un molt bon complement al fer una dieta i en les sessions corporals reductores (packs anticel·lulitics o reafirmants) d'estètica, tant amb la cavitació com amb el dermosonic.

Flors de Bach

Les Flors de Bach són una série d'essències naturals utilitzades per tractar diferents situacions emocionals com: les pors, la soledat, l'estrès… Van ser estudiades per Edwuard Bach entre els anys 1926 i 1934. El Dr. Bach va experimentar amb diverses flors silvestres de la zona de Gales, fina a trobar 38 remeis naturals, cadascuna amb propietats curatives per a diferents problemes emocionals.

La seva teoria era que les malalties físiques tenen un origen emocional i, que si els conflictes emocionals duren molt temps, apareix la patologia del cos, però al restaurar l'equilibri emocional, es resol el problema físic. D'aquesta manera va desenvolupar la Teràpia de les Emocions.

Reflexoteràpia

La reflexoteràpia és la pràctica d'estimular o relaxar punts dels peus, fent un efecte beneficiós en un òrgan situat en algun altre lloc del cos.

Aquestes zones reflexes tenen molt a veure amb la formació de les metàmeres quan s'està formant el fetus a l'úter de la mare. I, normalment els peus són les zones més sensibles.

Amb la reflexoteràpia es fa un massatge en els punts reflexes d'algun òrgan del cos, per estimular-los o relaxar-los, i d'aquesta manera restablim l'equilibri de la zona. Aquesta tècnica és una ajuda terapèutica, no un remei definitiu i normalment ho complementem amb altres tractaments d'especialistes com la fisioteràpia o podologia…o la medicina general.

Date

15 Gener 2020

Categories

Especialitats mèdiques

On som?

C/ Sarrià de Ter, 12
08786 Capellades
(Barcelona)

Contacta amb nosaltres

93 801 37 22
657 37 30 26
centremediccapellades@gmail.com
 

Segueix-nos!