Off Canvas

 

Blog

Notícies, consells, articles...

La nutrició és un pilar fonamental d'un estil de vida saludable i per això et donem tres motius per posar una nutricionista a la teva vida!

  1. ELS PROBLEMES D'HÀBITS NO ES SOLUCIONEN AMB PASTILLES NI MIRACLES. Durant els dies de confinament, la nostra despesa energètica s'ha vist reduïda envers el gast energètic que teníem abans. Això pot afectar-nos i pot aparèixer un increment de pes corporal. Si desitges tornar al teu pes, escull mantenir una dieta equilibrada, hàbits saludables i fer exercici (en la mesura del possible). Evitar productes o fer dietes miraculoses, que a curt termini semblen funcionar, no és la solució ja que a llarg termini ens perjudiquen.
  2. És important saber que ELS TRACTAMENTS SOBRE NUTRICIÓ I DIETÈTICA MAI SURTEN DE LA MÀNIGA i que l'assessorament personalitzat, les pautes dietètiques i els consells alimentaris, són la millor inversió per gaudir de la nostra salut.
  3. La teva veïna, la televisió, internet, una cosina.... Poden fer-te arribar informació sobre alimentació o sobre l'acció que tenen certs aliments en el nostre cos, però NO SÓN UN PROFESSIONAL DE LA SALUT. És important acudir als especialistes quan volem tractar un tema concret com és l’alimentació, formats per donar-te solucions pels teus problemes.

On som?

C/ Sarrià de Ter, 12
08786 Capellades
(Barcelona)

Contacta amb nosaltres

93 801 37 22
657 37 30 26
centremediccapellades@gmail.com
 

Segueix-nos!