Off Canvas

 

Blog

Notícies, consells, articles...

Teniu planificat un viatge de vacances en cotxe? És fàcil patir lesions per males postures després de viatges llargs i per això us proposem 5 estiraments molt senzills per fer a les parades. Són ràpids de fer i molt recomanables!

  1. Estirament dels costats: amb l’esquena recta, aixeca els braços i ajunta les mans darrere del cap. Inspira i a l’expirar flexiona el tronc cap a la dreta i mantingues la posició durant 15 segons. Torna a la posició inicial i fes l’exercici cap a l’altre costat. Fes tres repeticions d’aquest estirament.
  2. Moviment d’espatlles: amb l’esquena recta, aixeca i baixa lentament les espatlles 10 vegades. Fes també 10 rotacions cap endavant i 10 més rotacions cap enrere.
  3. Estirament del coll (costats): amb l’esquena recta, inclina el cap cap a la dreta ajudant-te amb la mà. Mantingues la posició 15 segons. Torna a la posició inicial i repeteix l’exercici cap a l’esquerra. Repeteix l’estirament 3 vegades.
  4. Estirament del coll (endavant): amb l’esquena recta, inclina el cap cap endavant ajudant-te amb les mans. Mantingues la posició 15 segons. Repeteix 3 vegades.
  5. Rotació de turmell: en posició asseguda, eleva una mica la cama i rota el turmell en les dues direccions. Fes tres repeticions de 10 segons amb cada turmell.

A més a més, recorda que cal fer parades de com a mínim 10 minuts cada dues hores, estirar les cames, caminar i hidratar-te!

On som?

C/ Sarrià de Ter, 12
08786 Capellades
(Barcelona)

Contacta amb nosaltres

93 801 37 22
657 37 30 26
centremediccapellades@gmail.com
 

Segueix-nos!